Cloud Connectivity

Connect to over 12 public clouds directly from our datacenters with up to 10Gbps.

Find out more »

High performance colocation

Performance oriented Data centers. Benefit from our excellent infrastructure, connectivity, expertise and support within our highly secured datacenters.

Find out more »

Tour the DC

Do you want to take a closer look in one of our state-of-the-art data centers? No problem, we are happy to give you a guided tour. Our datacenter experts will guide you through our facilities.

Book your tour

Cloud

Scale public, private or hybrid cloud with our flexible solutions.

Find out more »

Business Center Solutions

SmartDC offers tenants and business centre’s exclusive deals for high speed internet, colocation and storage services.

Find out more


SmartDC News

  • Category: SmartDC.net News
  • Date: 18 Oct 2017
  • Contact: sales@smartdc.net
  • Telephone: +31 10 8900048

The News Room

The SmartDC news room covers corporate news, press releases and notifications to our customers.
If you have any follow-up questions related to the articles posted in the news room, please contact your account manager or contact us through the contact form.


News

SmartDC voor vijfde achtereenvolgende keer genomineerd in FD Gazellen Awards
The Netherlands - Wednesday, October 18, 2017
SmartDC in Rotterdam is voor de vijfde keer in haar achtjarig bestaan genomineerd voor de FD Gazellen Awards als een van de snelst groeiende, winstgevende bedrijven in Nederland. Met een groei van meer dan 30% per jaar is SmartDC inmiddels het grootste datacenter van Zuid-Holland. Directeur Richard Boogaard is met name trots op de stabiele groeicijfers van SmartDC: "Ik ben ongelofelijk trots op deze reeks aan nominaties. Onze beide datacenters zijn vanaf de opening winstgevend geweest en het is fantastisch als dat succes erkend wordt. Ons bedrijf kent een gelijkmatige groei waar wij onze investeringen op afstemmen. Hierdoor kunnen wij onze financiële stabiliteit waarborgen aan onze klanten."

Verder investeren
SmartDC sluit met deze uitreiking 2017 feestelijk af. In de afgelopen 12 maanden heeft SmartDC aanzienlijk geïnvesteerd in haar datacenters. In Rotterdam heeft een investering van meerdere miljoenen euro’s bijgedragen aan een tweede powerhouse met additionele stroomcapaciteit, redundantie en noodstroomcapaciteit. Ook zijn er diverse suites bijgebouwd. In Heerlen heeft een verdere uitbreiding gezorgd voor nieuwe carriers in de meet-me-room en zijn er inmiddels directe fiber verbindingen tussen Heerlen en Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam, Frankfurt en Aken (Duitsland).